Sprogkurser eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Om os
 
Total Immersion

Dansk kursus - lær dansk med vores metode

Dansk kurser for private og i grupper

Takket være den særligt udviklede Berlitzmetode® kan vi lære dig at tale og reagere hurtigt på dansk uanset om du har brug for dansk i en forretningssituation, på din ferie eller hvis du ganske enkelt ønsker at genopfriske og forbedre dit nuværende kendskab til dansk.

Dansklektioner med Berlitzmetoden®:

  • udvikler deltagernes evne til at reagere hurtigt og gøre sig forståelige på dansk. 
  • udføres af modersmålstalende erfarne undervisere.
  • fokuserer på aktivitet fra deltagerne, for at få dem til at tale og tænke på dansk.
  • planlægges ud fra et individuelt pensum med indhold, der tilpasses kursusdeltagernes behov.
  • dækker over en bred vifte af danskkurser med mulighed for at personliggøre pensum.

Hvad tilbyder et Berlitz® dansk kursus?

Private dansklektioner, der bedst muligt tilpasses den enkeltes behov. Valg af samtaleemner, lektionernes indhold og selve pensummet stemmer overens med deltagerens behov.

Gruppelektioner i dansk for par og små grupper, hvori man på en sjov måde lærer sproget effektivt. Deltagerne på disse kurser komplimenterer og motiverer hinanden til effektivt at forbedre deres præstationer.

Dansklektioner for virksomheder indeholder sprogkurser for medarbejderne samt specialiserede seminarer, omhandlende succesfuld håndtering af forretningsmøder, der foretages på dansk.

Virtuelle dansk kurser, der gennem konsultation og lektioner over Internettet, gør det muligt at lære dansk lige meget hvor du er i verden.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt dit lokale Berlitz sprogcenter. Sammen vælger vi den type lektioner, der bedst opfylder dine krav. Vi tilbyder dig en gratis test, som vurderer dit nuværende kendskab til sproget og så aftaler vi, hvornår dit kursus skal starte.