Sprogkurser eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Om os
 
Total Immersion

Engelsk kursus - lær engelsk med Berlitz

Engelsk kurser for private og i grupper

Takket være den særligt udviklede Berlitzmetode® kan vi lære dig at tale og reagere hurtigt på engelsk uanset om du har brug for engelsk i en forretningssituation, på din ferie, eller hvis du ganske enkelt ønsker at genopfriske og forbedre dit nuværende kendskab til engelsk.

Engelsklektioner med Berlitzmetoden®:

  • udvikler deltagerenes evne til at reagere hurtigt og gøre sig forståelige på engelsk
  • udføres af modersmålstalende erfarne undervisere
  • fokuserer på aktivitet fra deltagerne, for at få dem til at tale og tænke på det fremmede sprog
  • planlægges ud fra et individuelt pensum med indhold, der tilpasses kursusdeltagernes behov
  • dækker over en bred vifte af engelsk kurser med mulighed for at personliggøre pensum

Hvad tilbyder et Berlitz® engelsk kursus?

Private engelsklektioner, der bedst muligt tilpasses den enkelte deltagers behov - valg af samtaleemner, lektionernes indhold og selve pensummet stemmer overens med deltagerens behov.

Gruppelektioner i engelsk for par og små grupper, hvori du på en sjov måde lærer sproget effektivt. Deltagerne på disse kurser komplimenterer og motiverer hinanden til effektivt at forbedre deres præstationer.

Engelsklektioner for virksomheder indeholder sprogkurser for medarbejderne samt specialiserede seminarer, omhandlende succesfuld håndtering af forretningsmøder, der foretages på engelsk.

Virtuelle engelsk kurser, der gennem konsultation og lektioner over Internettet, gør det muligt at lære engelsk lige meget hvor du er i verden.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt dit lokale sprogcenter. Sammen vælger vi den type lektioner, der bedst opfylder dine krav. Vi tilbyder dig en gratis test, som vurderer dit nuværende kendskab til sproget og så aftaler vi, hvornår dit kursus skal starte.