Sprogkurser eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Om os
 
Total Immersion

Tysk kursus - lær tysk med Berlitzmetoden

Tysk kurser for private og i grupper

Takket være den særligt udviklede Berlitzmetode® kan vi lære dig at tale og reagere hurtigt på tysk, uanset om du har brug for tysk i en forretningssituation, på din ferie, eller hvis du ganske enkelt ønsker at genopfriske og forbedre dit nuværende kendskab til tysk.

Tysklektioner med Berlitzmetoden®:

  • udvikler deltagernes evne til at reagere hurtigt og gøre sig forståelige på tysk.
  • udføres af modersmålstalende erfarne undervisere.
  • fokuserer på aktivitet fra deltagerne, for at få dem til at tale og tænke på det tysk.
  • planlægges ud fra et individuelt pensum med indhold, der tilpasses kursusdeltagernes behov.
  • dækker over en bred vifte af tyskkurser med mulighed for at personliggøre pensum.

Hvad tilbyder et Berlitz® tysk kursus?

Private tysklektioner, der bedst muligt tilpasses den enkelte deltagers behov - valg af samtaleemner, lektionernes indhold og selve pensummet stemmer overens med deltagerens behov.

Gruppelektioner i tysk for par og små grupper, hvori deltagerne på en sjov måde lærer sproget effektivt. Deltagerne på disse kurser komplimenterer og motiverer hinanden til effektivt at forbedre deres præstationer.

Tysklektioner for virksomheder indeholder sprogkurser for medarbejderne samt specialiserede seminarer, omhandlende succesfuld håndtering af forretningsmøder, der foretages på tysk.

Virtuelle tysk kurser, der gennem konsultation og lektioner over Internettet, gør det muligt at lære tysk lige meget hvor du er i verden.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt dit lokale sprogcenter. Sammen vælger vi den type lektioner, der passer bedst opfylder dine krav. Vi tilbyder dig en gratis test, som vurderer dit nuværende kendskab til sproget og så aftaler vi, hvornår dit kursus skal starte.