Sprogkurser eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Om os
 
Berlitz Method®

Berlitz-metoden®

Berlitz-metoden® - engagement lige fra starten

Sprogstuderende verden over glæder sig hver dag over Berlitz-metoden®. Uanset om det handler om forretning eller fornøjelse, så er den aktive indlæring med Berlitz en af de mest resultatrige metoder til effektiv og morsom sprogindlæring.

Alle vore kurser er baseret på følgende nøgleelementer i Berlitz-metoden®:

Kursusdeltagerne kommer først

Vi foretager en klar analyse af dine behov: hvad dine mål er, hvilke situationer du ønsker at mestre, og hvilke færdigheder du skal bygge på. Det betyder, at indlæringen er skræddersyet i forhold til dine personlige mål.

Tal og tænk på dit nye sprog lige fra den første dag

Ved hele tiden at benytte det nye sprog og fungere sammen med indfødte lærere og de andre studerende på kurset bliver du lige fra starten engageret i dit nye sprog. Du lærer hurtigere, og dine indlæringsfremskridt er betydeligt mere omfattende end ved tosprogede lektioner.

En stor del af tiden er taletid

Dialog er selve kernen i Berlitz sprogtræning. Kun denne aktive, levende form for indlæring kan garantere, at du vil være i stand til hurtigt at kommunikere på dit nye sprog - uden at være hæmmet i dine udfoldelser.

Målrettet indlæring

For at opnå en balance mellem veltalenhed og nøjagtighed i dit udtryk giver vi dig lejlighed til at træne i sproget, lige så meget du vil. Undervejs får du råd og tips til, hvordan du kan blive bedre, og du får den grundlæggende selvtillid, som er så nødvendig for at benytte sprogets strukturer og udtrykke dig selv.

Intuitiv grammatik

Grammatikken rettes på en måde, så du opnår en balance mellem korrekthed og veltalenhed. Kedelige grammatikøvelser er fortid, i stedet lærer du, hvordan du bruger grammatikken korrekt ved at tale sproget aktivt - intuitivt så at sige.

Den rigtige indlæring

Ved hjælp af praktiske værktøjer arbejder vi sammen med dig under lektionerne på at forstå, hvordan du foretrækker at lære, og hvordan du lærer mest effektivt. Din personlige indlæringsstrategi bliver således en del af kurset. Valget af kursusmaterialer følger samme princip og er baseret på dine behov.

Ingen bliver overældet eller understimuleret på vore kurser; i stedet involveres den enkelte studerende under lektionerne i forhold til hans eller hendes personlige indlæringsniveau. Derved sikres hurtige fremskridt og et højt motivationsniveau. De 10 Berlitz-niveauer udgør det optimale grundlag for at komme godt i gang med kurserne. De gør det muligt at bedømme dit sproglige potentiale så nøjagtigt som muligt.