Sprogkurser eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Om os
 
Quality Management

Virksomhedsservice

Herunder sproglig rådgivning

Du ved naturligvis, at i vore dages globaliserede verden kan kun de få succes, som mestrer deres forretningsforbindelsers sprog og forstår deres kultur. Berlitz kan derfor tilbyde dit firma en ganske særlig service. Fortæl os, hvilke sproglige mål du selv og dine medarbejdere gerne vil opnå. Så tager vi os af resten. Kompetent, effektivt og målrettet.

Behovsanalyse

Først udføres en personlig behovsanalyse af vore firmarådgivere. Sproglige mål, kursets indhold samt budgettet fastlægges.

Bedømmelse

Så snart dine mål er defineret, tager et specialuddannet team i det pågældende Berlitz sprogcenter sig af dine medarbejdere og bedømmer dem for at kunne placere dem på det korrekte Berlitz-niveau. En mundtlig bedømmelse tester områder som ordforråd, veltalenhed, udtryk og grammatik. Om ønsket kan vi også tilbyde skriftlig eller online bedømmelse.

Konceptudarbejdelse

Ud fra behovsanalysen skaber vi nu et detaljeret træningskoncept for jer med specifik information, herunder startniveau, målet for træningen, frekvens, undervisningsindhold og træningsmål.

Integration af specialistterminologi

Ethvert firma har sin egen fagterminologi. Den bliver naturligvis også integreret i hele vor træning, hvis I ønsker det.

Absolut gennemsigtighed

Du vil have til hver en tid have fuld gennemsigtighed i forhold til alle afholdte indlæringslektioner og omkostninger. Kontinuerligt opdaterede mødeprotokoller samt en afsluttende evalueringsrapport for hver enkelt deltager tager vi os naturligvis af - om ønsket udleveres den ved afslutning en indlæringsenhed.

Vi følger indlæringsfremskridtene

For at give alle deltagere mulighed for at tjekke, hvor meget de har lært, tilbyder vi en sprogtest efter kursets afslutning. Om ønsket kan vi også tilbyde andre internationale tests, for eksempel TOEFL, TOEIC, etc.

Feedback

Alle deltagere får mulighed for at give feedback ved afslutningen af en indlæringsenhed. Formen for denne feedback kan skræddersyes til dit firmas ønsker.

Certifikat

Ved afslutningen af undervisningsprogramet får de studerende et certifikat.