Sprogkurser eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Om os
 
Job Vacancies

Salgsmedarbejdere

(Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger)

Her er en mulighed for dig som sales manager eller erhvervskundekonsulent

Vi søger efter talentfulde salgsmedarbejdere, som kan tilføre nye kunder til vore serviceydelser og arbejde videre med vore eksisterende forretningspartnere. Vi har brug for dygtige medarbejdere, som nyder at arbejde med mennesker, og som gennem deres venlige åbne væsen kan berige den international atmosfære i vores firma.


Din profil:
Du kan overbevise selv de mest krævende kunder takket være dit engagement og dine forhandlingsevner. Du har særdeles gode kommunikative evner, et højt niveau, når det gælder kundeorientering, og så er du fleksibel. Du er ambitiøs og trækker på dine evner til at skabe løsninger og på din gode optræden. Du har erfaringer fra turisterhverv eller hotelsektoren eller fra en videregående uddannelse. Du bør have mindst tre års professionel erfaring med salg. Du har strålende engelskkundskaber og taler ideelt set endnu et fremmedsprog.

Din mulighed:
Berlitz er en af de mest succesrige aktører på det dynamisk voksende marked for sprogtræning. Med over 550 sprogskoler er vi en af verdens førende udbydere. Som erhvervskundekonsulent får du mulighed for at tage et ansvar og for aktivt at tilføre os nye kunder. Vore serviceydelser som sprogundervisning, interkulturel træning samt forretningsseminarer er dit kerneområde. Vi sørger naturligvis for at give dig en realistisk og tilbundsgående introduktion til dit nye salgsområde. Der venter dig et udfordrende job med resultatbaseret løn i vores firma.

Skriv til os i dag!

Berlitz blev grundlagt i 1878 og er i dag en global uddannelsesvirksomhed, koncentreret om kommunikation, kultur og lederskab. Vi tilbyder sprogkurser på dansk, mandarin, russisk, engelsk, fransk, italiensk, spansk, arabisk, svensk, finsk, tysk, norsk portugisisk, japansk og flere andre sprog. Derudover tilbyder vi kurser i interkulturel kommunikation og lederskab, online kurser samt diverse sprogtest, eksempelvis til brug ved rekruttering.