Sprogkurser eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Om os
 
Job Vacancies

Trainees

(Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger)


Trainee program - din vellykkede start hos Berlitz.

Vi søger efter talentfulde, kommunikerende mennesker, som kunne tænke sig at arbejde med salg, at vinde nye kunder til vore serviceydelser inden for sprog og at arbejde videre med vore eksisterende forretningspartnere. Vi ønsker medarbejdere, som nyder at arbejde med mennesker, og som gennem deres venlige og åbne optræden kan berige den internationale atmosfære i vores firma.

Din profil:

Du kan overbevise selv de mest krævende kunder takket være dit engagement og dine forhandlingsevner. Du har særdeles gode kommunikative evner, et højt niveau, når det gælder kundeorientering, og så er du fleksibel. Du er ambitiøs og trækker på dine evner til at skabe løsninger og på din gode optræden. Du har erfaringer gennem træning, der har givet dig en vis erfaring inden for turisterhverv eller hotelsektoren eller måske fra et kursus eller en uddannelse. Du har strålende engelskkundskaber og taler ideelt set endnu et fremmedsprog.

Din mulighed:

Et praktisk trainee-program venter på dig i vores salgsafdeling. Vi giver dig mulighed for at tage et ansvar som erhvervskundekonsulent eller chef for et Berlitz-kontor. Vore serviceydelser, som sprogundervisning, interkulturel træning samt forretningsseminarer og workshops er dit nye arbejdsområde. Vi sørger naturligvis for at give dig en realistisk og tilbundsgående introduktion til dit nye salgsområde. Der venter dig et udfordrende job med resultatbaseret løn i vores firma.