Styrk dine sprogkundskaber i dag:

En-til-en undervisning med en personlig sprogunderviser

Personlig undervisning er den mest effektive måde at opnå resultater på – såvel ved fysisk træning som ved sprogundervisning. Berlitz Privatlektioner Premium giver dig en lang række fordele, når det kommer til at opnå dine personlige mål indenfor sprog. Al fokus ligger på dine individuelle behov: Underviseren, du arbejder sammen med; de emner du fokuserer på; tempoet du ønsker at gå frem i; det skema, der passer dig. Præcist som et træningsprogram, holder det dine sprogfærdigheder i form.

Det rette spor – vores priser:

Kontakt os og book inden 31. juli 2017 for at opnå din sommerrabat på 15%*

Stoerer

Mange grunde til at booke nu:

  • En-til-en sprogundervisning, der giver hurtige resultater

  • Mindst 50% taletid til dig

  • Fremragende modersmålstalende undervisere

  • Indhold tilpasset dine behov

  • Fleksibel skemalægning

  • Udbydes for sprogene engelsk, spansk, fransk, tysk og dansk

  • Lektionerne kan tages hos Berlitz København indtil 30. september 2017

Contact us

*Terms & Conditions:

Private og erhvervskunder, som booker mellem den 15. juni og 31. juli 2017 er berettigede til Berlitz privatlektioner Premium (med fleksibelt skema) for DKK 442,- pr lektion i stedet for DKK 520,- pr lektion, inklusiv service gebyr (materiale for Premium kursus på DKK 800,- er ikke inkluderet). Erhvervskunder, der booker kurser i kampagneperioden er kun berettigede til 15% rabat på standardlektionsprisen på DKK 520,- per lektion. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller aftaler om lavere rater ved kontrakt.

Den reducerede pris gælder for lektioner i engelsk, fransk, spansk, tysk og dansk og skal gennemføres inden 30. september 2017 hos Berlitz København. Det mindste antal lektioner, der kan bookes er 10 (45 min. pr styk). Tilbuddet gælder udelukkende nye kontrakter og kan ikke kombineres med andre rabatter. Berlitz Danmarks generelle forretningsbetingelser.

Image: ©iStockphoto/sanjeri